![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak w temacie , prosze o ocene stronka o Dodzie:
[zmoderowane] wszystko przymitywne: include i żadnych bd. A szkoda, że bez nich. Nie moge opanować tego...(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) ((( Dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi nie podoba się napakowanie reklamami google. Poza tym sporo fotek na tej stronie albo b. mała albo w fatalnej jakości. No i wpisanie słów kluczowych : "Miss World 2006 Doda Beata Kozidrak Doda Mandaryna Mandaryna Doda, teledyski Doda, Bar Taniec z gwiazdami Taniec z gwiazdami teledyski Anna Mucha Cichopek Mapa Polski Mapa Warszawy Doda i Radek Doda Doda, najlepsze Monika Brodka Mandaryna, teledyski Doda, teledyski" na dole strony mocno kontrowersyjne.
Aha, jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi - Po wpisaniu do google'a hasła Doda otrzymuję : 3,170,000 Polish pages for Doda. W związku z tym mam pytanie: Po co robić kolejną, niczym nie wyróżniającą się stronę o Dodzie ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 02:07 |