![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2006 Skąd: Poland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uznalem iz warto sie podzielic ta informacja - ovh.pl oferuje serwer 1GB, php, MySQL + _darmowa_ domena .info na ROK czasu.
Działa. Sprawdzone. Elegancko jest. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale wystarczy list do OVH by to zmienić.. przynajmniej tak powinno być. Zaraz to sprawdzę, bo mi się wybitnie nie podoba. Ochrona danych jakaś musi być. P.S. Przypomniało mi się, że OVH wyłącza serwery pocztowe w weekendy. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) edit: P.P.S. Już nie wyłączają. Dam znać jak coś załatwię z ukryciem danych w bazie WHOIS. O to jaką dostałem odpowiedź od OVH.pl Cytat Witam, Niestety zgodnie z regulaminem rejestracji domen, nie ma możliwości ukrycia danych w whois dla domen z rozszerzeniem .info. Eeesshh, czyli wezmę pod uwagę zafałszowanie danych, przynajmniej do czasu przedłużenia domeny. Ten post edytował LBO 16.09.2006, 10:00:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 22:13 |