![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma błędów w moim CSS, ale sa ostrzezenia, z którymi nie mogę sobie poradzic.
Wyswietla mi : You have no color with your background-color : .container You have no color with your background-color : .srodek You have no background-color with your color : H1 You have no background-color with your color : H2 You have no background-color with your color : td You have no background-color with your color : td ALE MAM ZDFINIOWANE KOLORY TŁA. Co musze zmienić, by css był bezbłędny ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dr_bonzo sprawdziłem podany przez ciebie color: inherit; sprawdza sie przy bloku .container oraz .srodek :-)
Natomiast przy h, td, A jest zbedny . Dziwi mnie jeszcze ta czesc: .container { ... background-color : #eff4fa; color: inherit; background : url('images/lewa.gif') repeat-y; ... } Gdy zrobie background : url('images/lewa.gif') repeat-y; to mi tła nie wyswietle /FF, nie wiem jak w IE/ robie background : #eff4fa url('images/lewa.gif') repeat-y; działa, ale walidator sie czepia, ze powtarzam kolor . Mozna to obejsc by wyswietlalo tło i W#C byl tez zadowolony ? Zajac wiem ze to sa tylko ostrzezenia, ale chce wkleic ikonke oprawnosci kodu CSS na mojej stronie i chcialbym zeby nawet ostrzezeń nie było. Ale widze ze beda bo musze korzystac z transparent, a W#C wywala to jako ostrzezenie . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 03:19 |