![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2003 Skąd: Giżycko / Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielu z Was na pewno słyszało o zwolennikach wersji, iż za zamachami z 11 września nie stoi Zło Świata, czyli Osama Bin Laden, ale sam rząd USA. Rzekoma kłamliwa polityka wielkich mocarstw (nie tylko Stanów) odnosi się zresztą nie tylko do tragedii, która wydarzyła się pięć lat temu, ale także do takich wydarzeń, jak lądowanie na Księżycu, które - wg niektórych - nie miało miejsca, czy też zamachy na metro w Londynie, za którymi stać miałby angielski rząd.
Istnieje wiele stron poświęconych wszelkim teoriom spiskowym. W sieci krąży też wiele filmów, które argumentują dane kwestie w sposób bardziej lub mniej przekonujący, a najwięcej z nich dotyczy chyba World Trade Center. Osobiście obejrzałem kilka z nich, dziś do mojej kolekcji doszedł dość spory Loose Change (dostępny na Google Video). Ciekaw jestem Waszych opinii na tematy, które tu poruszyłem. Postanowiłem zacząć dyskusję, choć obawiam się dość mocnej wymiany zdań zarówno zwolenników, jak i przeciwników jednej i drugiej strony. Ten post edytował Denver 11.09.2006, 22:08:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem nikt z nas za bardzo nie ma prawa wypowiadać się na ten temat będąc w 100% pewnym swojego zdania. NIKT z nas nie zna prawdziwych faktów. Nikt nie wie co dzieje się za kurtyną dyplomacji i nikt nie wie co tak naprawdę ustalają politycy.
@acztery... same dziwne rzeczy tworzysz :| Gra świateł kamera "nawalało"?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Arabowie to nomalni ludzie, tylko że niektórzy są "bardziej rozłoszczeni sytuacją" - to tak jak Polskę kojarzyć tylko z LPR i bojówkami młodzieży wszechpolskiej. PS. Co do pentagonu muszę się jednak zgodzić, że to była rakieta. Widać to bardzo dobrze na zdjęciach z kamery i nikt mi nie wmówi, że był to samolot. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 22:33 |