![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I znowu mam lamerskie pytanie:/
Mamy taki o to kod (WIKI): Kod advAJAX.get({ Wszystko fajnie ale jak przed wysłaniem request'a odczytać jakieś x parametrów i przekazać je do requesta?url: "http://www.example.com/page.html", parameters : { "var1" : "value1", "var2" : "value2" }, onSuccess : function(obj) { alert(obj.responseText); }, onError : function(obj) { alert("Error: " + obj.status); }, "var3" : "value3" }); Przypuszczam, że pomocne będzie tu zdażenie onInitialization w którym mógłbym coś takiego zrobić ale nie wiem jak w nim przekazać jakieś parametry które pójdą razem z requestem. Czyli jak przekazać coś jak "parameters" z przykładu w trakcie zdażenia onInitialization do requesta? Nikt nie ma pomysłu? To w sumie jest bardzo ważna i przydatna funkcjonalność. Nie da się czegoś takiego zrobić? Ten post edytował xamil 9.08.2006, 07:39:09 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra ja niestety nie jestem zbyt dobry w te klocki więc za bardzo nie wiem o co chodzi. Jedyne co potrzebuje to dwie odpowiedzi
1. Czy da sie tak zrobić a jak się da to jak? 2. Jeśli się nie da to co zrobic aby się dało (albo jak obejść problem)? p.s. Dzięk za odzew... temat moze juz stary ale dalej nie mam rozwiązania i robię to baaardzo na około. Ten post edytował xamil 12.09.2006, 07:03:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 08:48 |