![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Zastanawiam się nad kupnem moniltora LCD, chcę przeznaczyć na to do 1400 zł. Chciałbym sie dowiedzieć jaką wy macie opinie na temat LCD.
Robię strony internetowe i robię grafikę na potrzeby www czy monitor LCD do tego się sprawdzi, i czy rzeczywiśćie monitory LCD są przyjażniejsze dla oczu niż CRT? Bo jeszcze nie zdecydowałem czy kupić nowego CRT czy już czas zainwestować w LCD, nie miałem do tej pory możliwości pracy przy LCD i dlatego proszę was o zdanie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@AxZx mozesz napisac o swoich dosiwadczeniach z LCD? szczerze mowiac to nie mam wiekszych doswiadczen wszedlem do sklepu komputerowego (internetowy) z LCD, posortowalem wg cen, wybralem najtanszy z najdrozszych, zamowilem i ciesze sie od 2 lat tym co mam:) to jest dobry sposob, przynajmniej mi sie udalo w ten sposob kupic cos co mi odpowiada:) aaa, patrzylem tez na wyglad:) czarna cienka ramka, ladna podstawka, producent, jezeli mam wybor to nie kupuje rzeczy z chin - kupilem z japonii:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 20:24 |