![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuje wyslac prawie 10000 wiadomosci na Wirtualna Polske, wszystko oczywiscie w ramach subskrypcji. Zastanawiam sie czy uzycie w tym wypadku Cron'a i puszczenie np. 50 maili co 10 minut zdalo by egzamin. Niechcial bym rzecz jasna nadziac sie na filtry antyspamowe. Co o tym myslicie ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
free: obecnie wszystkie serwery obsługują autoryzację. ściagnij sobie phpmailera i zrobi sie kolorowo.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
free: obecnie wszystkie serwery obsługują autoryzację. ściagnij sobie phpmailera i zrobi sie kolorowo. ...a Ty znowu z tą 'autoryzacją' - mam nadzieje, że mi wyjaśnisz o co Ci chodzi tutaj albo tutaj bo chyba o czymś nie wiem. @eai ...kurde nie wiem co to za plaga z tym SMTP. Dlaczego odradzasz mu użycia funkcji mail()? Problem meeowone'a polega na tym, że musi wysłać dużo mail, w krótkim czasie, na skrzynki WP i w pewnym momencie ich filtry mogą to potraktować jako spam. Więc nie ma różnicy czy będzie używał SMPT czy mail() ...chyba, że się mylę? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Co do filtrów antyspamowych - może pomoże dołączenie dużej ilości nagłówków i zmienianie ich podczas wysyłania... część maili możesz wysłać jako text, część jako html... nie mam pojęcia jak działają ich filtry. Podczas wysyłki w html możesz dodać jakieś tagi kolorujące tekst itp. i również je zmieniać. Pewnie filtry biorą pod uwagę treść maili. Ten post edytował My4tic 10.09.2006, 22:04:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 04:10 |