![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Borykam się z problemem - jaki sprzet wybrać. Niezbyt wiem, czym się kierować, więc może napiszę, co do tej pory znalazłem: Intel Centrino 2 Pentium 1.6 GHz 2mb - Celeron Centrino 1,6 1mb - Thurion 64/Athlon 64 1,6 1mb Mobility Radeon x300 128mb - Mobility radeon 9600/9700 pro 128mb - GF Go 5700 128MB Właściwie nad tym sie zastanawiam. Bardzo proszę o pomoc bo jesem w kropce (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) może ktos z Was ma taki akurat sprzet. Z góry dzieki, Mateo |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem z nowymi laptopami apple jest taki, że nietrudno trafić na bubel. Warto jeszcze poczekać trochę, żeby mieć pewność, że większość najbardziej denerwujących defektów zostanie poprawione (piski, grzanie się, żółknięcie białych macbooków 13.3"). Mój na szczęście (póki co) chodzi bez większych zarzutów (trochę piszczy i grzeje się) i nie zamieniłbym go już na laptopa z windowsem, czy linuksem.
@Turgon, nie wypowiadaj się na temat Mac OSa, jeśli nie miałeś z nim do czynienia (co widać po twoim stwierdzeniu). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 23:02 |