![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: Bulowice nearby Wadowice (E), Oświęcim (W) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze w większości kursów jest wytłumaczone co to jest dzidziczenia. A ja mam taki problem. że nie chce, aby dany element mi dziedziczył. Aby layout się nie rozjeżdzał (jak do tej pory wszystko ładnie wygląda w IE, FF i Operze) W selektorze uniwersalnym * mam:
Kod * { border: 0; margin: 0; padding: 0; } Jak teraz tabelce nadać np. border: 1px; ? -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: Bulowice nearby Wadowice (E), Oświęcim (W) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O Jezu, jaka błahostka! Chciałem nadać atrybut table bez klasy, a więc w CSS:
Kod table { border: 1px solid; } Teraz odświeżyłem FF i Operkę i ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O Jezu, jaka błahostka! Chciałem nadać atrybut table bez klasy, a więc w CSS: Kod table { border: 1px solid; } Teraz odświeżyłem FF i Operkę i ![]() Może dlatego, że Opera i FF domyślnie mają ustawiony kolor border'a, a IE nie czyli.
-------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 19:47 |