![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłby ktoś polecić mi jakiś dobry i w miarę tani hosting z PHP5? Jest tego teraz na pęczki, a nie chciałbym kierować się opiniami jakiś początkujących osób z forum webhelp, lecz programistów z forum php.pl.
Głównie chodzi o niezawodność i dobrą obsługę (dotychczas korzystałem z usług avx.pl, ale ostatnio mnie nie zadowala) oraz dobrą konfigurację serwera (przyjazną programiście php). Mam nadzieję, że nie powielam innych tematów, próbowałem szukać. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś poleciłbym livenet.pl, ale już nie.
Owszem konfiguracja i sprzęt w porządku. Do działania też nie mam zastrzeżeń. Dostępne narzędzia różnież są w porządku i spełniają swoje zadanie. Ale Biuro Obsługi Kienta złożone jest chyba z bandy gówniarzy, którzy nikogo nie szanują. Po wykupieniu konta, przez jakiś czas wszystko było na zawołanie. Dodatkowe biblioteki były doinstalowywane prawie na zawołanie, aż ... ... poprosilem o mb_string dla php5. Wtedy zacząło się zbywanie i olewanie, do admina wysłałem około 4-5 maili, na które nawet nie dostałem odpowiedzi. Po tym złozyłem oficjalną skargę w BOK co skutkowało uzyskaniem deklaracji ,że sprawą moją zajmą się od ręki i następnego dnia będzie spełniona. Czekałem tydzień. Założyłem wątek na ich forum ośmieszając ich i cytując maile przy okazji opowiedziałem jak zostałem potraktowany. Oraz równolegle wysłałem kolejnego maila do BOK. Rezultaty były natychmiastowe:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 13:33 |