![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: Kosmos Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisałem skrypt to porcjowanie pokazuje mi linki ile stron ma do nastepnych stron ale jak wejde do jakies to mam taki komuniakt
[sql:1:84016cbec8]Warning: Division by zero in c:foxservwwwtlumacztrescszukaj.txt on line 38[/sql:1:84016cbec8] czemu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: Kosmos Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziwne ze ja mam gdzieś parametr 0 . wkleje kod i zobaczysz .
[php:1:8d9b4ad2c4]<?php if ($szukane_wyraze =='') { echo " Podaj slowo "; } if ($szukaj = "$szukane_wyraze") { echo"Wyniki wyszukiwania dla zapytania: <b>$szukane_wyraze</b><br><br>"; echo "Sortowanie po <b> $ile </b> elemtnów na stronê."; $db3 = mysql_connect("localhost", "jb", "jb1001") ; mysql_select_db("ttt", $db3); $res3 = mysql_query ("SELECT * FROM ang WHERE $gdzie LIKE "$szukane_wyraze%""); $ress3 = mysql_num_rows($res3); echo "<br>Znalazlem <b>$ress3</b> zapytan pasujacych do Twojego pytania.<br><br>"; if(($s=="") && ($e=="")){ $s="0"; $ile="$ile"; } echo "<br><BR>"; $db = mysql_connect("localhost", "jb", "jb1001") ; mysql_select_db("ttt", $db); $s == "0"; $res = mysql_query ("SELECT * FROM ang WHERE $gdzie LIKE "$szukane_wyraze%" LIMIT ".($page*$ile).",$ile"); while($row = mysql_fetch_array($res)) { $de = $row["de"]; $en = $row["en"]; echo " - $de : $en<br>"; } } echo "<br><br>"; $podstron=ceil($ress3/$ile); if ($page>0) echo "<br><BR> <a href=skrypt.php?page=".($page-1).">Poprzednia</a> "; else echo "Poprzednia "; for ($i=1; $i<=$podstron; $i++) { if ($i==$page-1) echo "$i"; else echo "[ <a href=index.php?lang=$lang&akcja=szukaj&szukane_wyraze=$szukane_wyraze&page=$i><font color=red> $i </font> </a> ] "; } if ($page<$podstron) echo "<a href=index.php?lang=$lang&akcja=szukaj&szukane_wyraze=$szukane_wyraze&page=".($page+1).">Nastepna</a>"; else echo "Nastepna"; ?>[/php:1:8d9b4ad2c4] moze jakis pomysł |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:59 |