![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ktoś z forum mnie prosił o ciemną stronke pod bloga... Po przesiadce na linuxa musiałem przyzwyczaić sie do gimpa no i oto wyniki...
http://ehand.muminski.be/wip/2.jpg Miejsce na text zostanie rozszerzone lekko bo marginesy sa za małe ;] a nie mam nerwow zeby wszystko płaszczyc i przestawiac... poprawi sie przy montowaniu kodu html. ps. wie ktos jak w gimpie ustawic zawijanie textu w polu textowym?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pomysł fajny, ale ta czcionka jakaś niewyraźna i literki są za ciasno zestawione. Jak już większość rogów zaokrągliłeś, to ten kwadrat "Log in" też mogłeś. Jakoś dziwnie wygląda zawartość menu "Forum" i "Articles" na takim samym tle, jak tło strony. W przypadku tej strony, powinno to być wg mnie wyodrębnione, bo będzie wtedy raczej lepiej wyglądać.
Strona nawet ciekawa, ale należałoby ją trochę dopracować. Ten post edytował Speedy 16.08.2006, 01:05:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 04:13 |