![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam skrypt aliasów ale da się sprawdzać wolne aliasy tylko po zalogowaniu, a ja chciałbym żeby to było na stronie głónej lub poprostu na zwykłej stronie, więc wyciągnąłem z pliku tekst który odpowiada za sprawdzanie wolnych aliasów ale gdy dodam go do nowego pliku zamkne i otworze <? ?> to nie działa. ten kod wygląda tak:
Wiem tam jest elseif, zmieniałem to na if i na końcu dodawałem brakujące } ale to nic nie daje. Może wie ktoś co mogę zrobić? Z góry dziękuje za pomoc P.S jeśli napisałem coś głupiego dotyczącego php to się nie śmiejcie, dopiero się uczę |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam ten edytor i wszystkie klamry są zamkniete.
Nie mam już pojęcia co mam robić dalej. Bardzo prosze o pomoc naprawde mi na tym zależy ///EDIT Korzystając z okazji chciałbym się zapytać czy może istnieje juiż jakś gotowy skrypt do sprawdzenia tego. Oraz czy istnieje jakis gotowy skrypt do cięcia adresu coś takiego jak tnij.org Ten post edytował Widmo696 14.08.2006, 15:02:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 16:21 |