![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2004 Skąd: Kijów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki okres czasu musieliście uczyć się php, za nim napisaliście swój pierwszy skrypt? Oczywiscie mam tu na mysli w miare rozbudowany skrypt z wykorzystaniem plików .txt lub mysql... na przyklad skrypt newsowy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moim pierwszym skryptem był prosty sklepik na zasadzie: klikasz Kup, sprawdza czy masz wystarczająco kasy i odejmuje je z konta. teraz robię grę online i naprawdę mi wychodzi. zrobiłem już około 60% (nie licząc poprawek kosmetycznych) a ciągle mam nowe pomysły. możliwości jakie daje mi php są ogromne aż sam jestem zdziwiony a uważam że to co potrafię to kropla w morzu tego co mógłbym zrobić gdybym teoretycznie umiał wszystko.
php zacząłem się tak poważnie uczyć około 2,5 miesiąca temu. wcześniej czytałem różne kursy ale kompletnie nic z nich nie rozumiałem. teraz mógłbym tworzyć bez przerwy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 22:31 |