![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam skrypt aliasów ale da się sprawdzać wolne aliasy tylko po zalogowaniu, a ja chciałbym żeby to było na stronie głónej lub poprostu na zwykłej stronie, więc wyciągnąłem z pliku tekst który odpowiada za sprawdzanie wolnych aliasów ale gdy dodam go do nowego pliku zamkne i otworze <? ?> to nie działa. ten kod wygląda tak:
Wiem tam jest elseif, zmieniałem to na if i na końcu dodawałem brakujące } ale to nic nie daje. Może wie ktoś co mogę zrobić? Z góry dziękuje za pomoc P.S jeśli napisałem coś głupiego dotyczącego php to się nie śmiejcie, dopiero się uczę |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli dodaje kod w takiej postaci jak w pierwszym poście to mam taki błąd:
Cytat Parse error: syntax error, unexpected T_ELSEIF in /srv/www/htdocs/web515/html/look.php on line 2 A jeśli kod zmienie na taki:
Zmiany są niewielkie ponieważ pierwsze elseif zmieniam na if i na końcu zamykam klamre } pokazuje się błąd: Cytat Parse error: syntax error, unexpected $end in /srv/www/htdocs/web515/html/look.php on line 67 Dziękuje za to że staracie się mi pomóc. Bardzo mi na tym zależy Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 17:35 |