![]() |
![]() |
![]()
|
|
Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działanie skryptu można zobaczyć w mojej sygnaturce...
Pod adresem: signer.idn.net.pl można założyć sobie konto (trzeba podać nazwę użytkownika i hasło... nic więcej!) i przetestować funkcje zarządzania sygnaturkami. Na forum można taki podpis umieścić wpisując: Kod [img]http://signer.idn.net.pl/static/uzytkownik.png[/img] Skrypt (zarówno jak i strona) są w wersji RC1. Proszę o uwagi - co byście dodali/zmienili, by uczynić z tego wersję ostateczną? P.S. Sygnaturka z 4 linijkami ma ok. 1.4KB 3 linijki to ok. 1.2KB (istotne dla modemowców) Edited: poprawiłem temat |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat podałeś jak od czarnego (0%) przejść do białego(100%) a tu chodzi o przejście od czerwonego przez źółty o zielonego... Ostatecznie można zrobić np 10 progów, w tablicy przechowywać "kolory". Po przekroczeniu następnego progu ( 10% ) Brany jest pod uwagę kolejny element tablicy - kolor. Poza tym wątpię ,żeby ktoś miał aż tak wprawne oko żeby odróżniać od siebie kolory które tylko bardzo nieznacznie się zmieniły. Szczególnie na tak małym obrazku jakim jest ten pasek postępu. Myślę ,że ilość tych progów można jeszcze zmienić, ale w zasadzie uważam ,że nie ma po co. Ten post edytował Kreton 7.08.2006, 07:57:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 04:51 |