![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(....)
tiraeth: Temat wydzielony z "Wasze stanowiska pracy". Proszę tutaj kontynuować dyskusję na temat LCD i CRT. ~Turgon: Sorry, że Twój post też przeniosłem ale tak jakoś mi się zaznaczyło... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TomASS - przejrzałem trochę oferty w moim sklepie i powiem Ci tak: do 1000 nowego monitora 19" o przyzwoitych parametrach nie dostaniesz. Zastanów się:
a) Może lepiej weźmiesz za ten 1000 przyzwoity monitor 17" z dobrą matrycą i wejściem cyfrowym. W sumie tak dużo nie tracisz - monitory 19" pracują w tej samej rozdzielczości co 17" więc nie będziesz miał większego pola do pracy a jedynie wszystko będzie większe. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/cool.gif) Ewentualnie kup jakiś używany / powystawowy monitor 19" Oba monitory nad którymi sie zastanawiasz są raczej słabe - poświęcasz wszystkie parametry po to by mieć 19". Pamietaj również, że w tym monitorze Benq nie ma chyba kabla DVI, więc faktycznie koszt zakupy będzie o 100zł większy. Ten LG nie byłby jeszcze najgorszy, ale kupowanie obecnie monitora LCD ze złączem analogowym to zbrodnia. Przyzwoity moniotr 19" to tak min. 1350-1500zł. Na ale to tylko takie moje zdanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 07:25 |