![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
acztery - nie wiem czy dobrze zrozumiałem zamysł, dla jakiego stworzyłeś ten program, ale chyba coś pokręciłeś ze zmiennymi itd.
Na początek wstaw sobie coś takiego na początku skryptu - dzięki temu będą wyświetlane wszelkie ostrzerzenia itp (domyślnie php nie wyświetla wszystkiego. Oczywiście w wersji ostatecznej skryptu lepiej to usunać, ale przy projektowaniu jak najbardziej się przydaje. W twoim przykładzie serwer zwrócił aż 4 ostrzeżenia. Klasę możesz napisać np. tak (pozwoliłem sobie nieco zmienić nazewnictwo zmiennych/funkcji, bo konwencja, którą przyjmujesz trochę jest myląca. Dalej nie wiem od czego pochodzi skrót meUID czy meSES ale je zostawiłem bez zmian).
//edit PS. Oczywiscie można również użyć metod magicznych __get i __set do dostępu do zmiennych Ten post edytował athabus 6.08.2006, 10:57:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 08:15 |