![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę Was o pomoc z zlokalizowaniu błędu w tym SELECT. Szukałem i nie mam pojęcia co jest nie tak:
wyświetla mi taki komunikat: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\wamp\www\Najnowszy\pokaz_wypozyczenia.php on line 40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, zastosowałem funkcję mysql_error() ale nie wiele więcej mi to mówi. Wiem, że błąd jest gdzieś w SELECT. Ale nadal nie wiem gdzie, pomóżcie mi proszę bo już mi oczy wychodzą z orbit od wpatrywania się:
SELECT ID_wypozyczenia, ID_filmu, f_nazwa, f_nazwa_pl, ID_osoby, o_nazwisko, o_imie, w_data_wyp, w_data_zwr, w_data_plan, w_ilosc_dni_przeterm, w_uwagi, w_status FROM 'wypozycz', 'filmy', 'gatunek' WHERE wypozycz.ID_filmu=filmy.ID_filmu AND wypozycz.ID_osoby=osoby.ID_osoby You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''wypozycz', 'filmy', 'gatunek' WHERE wypozycz.ID_filmu=filmy.ID_f' at line 2 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\wamp\www\Najnowszy\pokaz_wypozyczenia.php on line 42 Ten post edytował mysql_php 6.08.2006, 10:13:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 09:44 |