![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Jestem noworodkiem jesli chodzi o php'a wiec prosze o wyrozumialosc. Mam stronke w htmlu i mam plik2.php. ktory ma za zadanie sprawdzac aktywne kompy w sieci i wynik ma byc wyswietlany na stronie w postaci graficznej (drzewa) za pomoca 2 gifow (komp_on komp_off). w ktorym miejscu i jak umiescic ten skrypt w htmlu by po kazdym odswierzeniu strony uruchamial sie i jak rozwiazac sprawe gifow aby sie pojawialy te prawidlowe w zaleznosci od tego czy komp jest w sieci czy nie. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak to teraz wyglada. Czyli tabela ze strony. Zreszta jak zapewne mogles odczytac po linku.
Probowalem tutaj cos kombinowac ale niestety nic mi nie wychodzilo W sieci narazie jest stala liczba uzytkownikow. A zawsze chyba mozna z reki potem dodac jakby liczba ta sie zmienila. Szczerze to nie bardzo sie jeszcze orientuje. Moze jesli mozesz daj jakis przyklad tak zebym mogl sie oprzec na nim. Dopiero zaczynam przygode z programowaniem takze...sam wiesz. pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 17:24 |