![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na innych przeglądarkach działa ajax, ale na tym badzIEwiu juz nie. A muszę zrobić aby w IE działalo, bo wiekszość z mojej strony korzysta z IE ;(
http://nfscg.info/x-trim3 <- wejdzie i luknijcie w zrodlo ;( Błędu nie rozumiem: 'null' jest pusty lub nie jest obiektem ale ja nigdzie nie mam null'a HELP ME (nie działa wszystko, ani ankieta, ani shout) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co to za durny temat wątku?
No i może jeszcze daj w temacie Nie działa na moim kompie, w czym błąd? Czytałeś w Regulaminie ten fragment? Cytat Ważną sprawą jest właściwe zatytułowanie naszego posta. Temat powinien być krótki (nie używamy pełnych zdań, lecz posługujemy się raczej hasłami), ale możliwie najdokładniej precyzujący poruszaną tematykę. Przykład dobrego tytułu to: "PdfLib - osadzanie czcionek". Fatalne tytuły to np. "Pomocy!!!", "WAŻNEEE!", "PROBLEM...". Posty o takich tematach mogą zostać zamknięte przez moderatora do czasu podania właściwego tytułu. Zamykam. Wiesz co zrobić żebym otworzył. P.S. W PW proszę podac linka do tego wątku. ---added--- Otwieram. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 18:04 |