![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Kupiłem sobie domene photobucket.pl czy moge na tej domenie uruchomić serwis a'la ImageShack ? Pozdravki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie chcę mieszać, ale czytałem niedawno, że nazwa firmy nie uprawnia jednocześnie do posiadania wyłączności na domenę internetową. Taki był wyrok sądu (nie wiem jakiego). Jeśsi zaś chodzi o pana, ktry posiadał microsoft.pl, to czy jesteście pewni, że ją stracił? A może MS ją po prostu kupiło? Stracił, stracił. Trochę winy NASK w tym było (nie poinformowała go) i to przez właśnie NASK stworzył tą afere. Microsoft zrobił co mógł i miał do tego prawo. Cytat np. ja wymyśliłem sobie nazwę dla swojej firmy mikrosoft i co ? Zrobia mi coś ? Nic . Następnym razem zanim napiszesz coś, to zastanów się nad tym.. Wymowa domeny też ma pewnien związek z tym wszystkim. Wystarczy poszukać, że ktoś miał domenę którą wymawia się jak Microsoft (chodź domena składała się z nazwiska i czegoś jeszcze - nie pamiętam) jednak Microsoft dopiął swego i przejął domenę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 09:23 |