![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
To mój ostatni post na forum... Wyjaśnienia niżej....
Ostatnio nie mam czasu na nic, a od ponad roku nie mam życia towarzyskiego, wszystko przez programowanie. Przez programowanie straciłem wszystko: znajomych, bycie "na czasie" itd, jedyne co zyskałem to kasa i niby znajomi... Wszystko SYF. Zacząłem też pić i palić trawe z braku klontaktu - to naprawdę bolikiedy nie masz do kogo zadzwonić czy pójść. Postanowiłem przerwać programowanie, a co się z tym wiąże przerwać z forum. NIE oznacza to że rezygnuje z pracy przy THOcie - będe nadal pracowałał i zaglądał na deva ale forum koniec. Może wydać się że bez sensu to pisze i bez celju - może, ale ja nie chce znowu zniknąć niezauważony. Zostaiwam kontakt, gdyby ktoś cos potrzebował: email: pichus@poczta.fm gg: 2657620 Mówie wa wszystkim wielkie CZEŚĆ, było ji z wami wspaniale ale to już koniec... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale pozniej nie ma z kim "swirowac" juz pod "wplywem"
![]() ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:54 |