![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 4 Dołączył: 2.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
od dawna mnie nurtuje pare problemów, które za każdym pisaniem skryptów powracają.
1. Estetyka To jest moja metoda werfikacji usera. Jak w smarty zrobić żęby mi estetycznie pokazywało np. na czerwono informacje nad logwaniem o błednych danych a nie jak teraz pod całym szablonem. Wiązało by się to z osdświeżeniem całego szablonu. 2. Do tego samego kodu. Jak przekierować żeby zmienił się też adres, bo np. tutaj zmienia się środek a adres pozostaje stary co powoduje wiele problemów. 3.BAZA DANYCH Używam tutaj klasy DB więc czy mam za kazdym zapytaniem zamykać połączenie czy po wylgoowaniu? 4. Dwa przyciski Jak zrobić w formularzu dwa przyciski. Bo submit możę być jeden a drugi musiałby się odnosić do jakiejś Funkcji JS. Można odnieść drugi button do funkcji php, np. żeby zrobić pogdląd posta i zatwierdzanie? Jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę. Z góry dziękuję za pomoc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat To jest moja metoda werfikacji usera. I zla bo haslo tez sprawdzaj w zapytaniu a nie po wyciagnieciu z bazy. Cytat Używam tutaj klasy DB więc czy mam za kazdym zapytaniem zamykać połączenie czy po wylgoowaniu? Po zakmnieciu skryptku polaczenie jest automatycznie zrywane. Robi sie tak ze na koniec sesji polaczenia polaczenie jest zamykane. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 06:55 |