![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie. Jeśli zacznę pracowac jako webmaster (XHTML, php, MySQL) bez doświadczenia (tylko staze) to na jakie moge liczyć zarobki na starcie? Na jakie zarobki moge liczyć po roku? Jąka stawkę najlepiej podawac na rozmowie kwalifikacyjnej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja jeszcze dodam ze warto sie zastanowic nad przebiegiem rozmowy i majac to na uwadze podac kwotę... osobiscie na rozmowie bylem po serii zaliczen na uczelni, dodatkowo w dzien rozmowy mialem 2 zaliczenia i egzamin, 2 noce nieprzespane wiec siłą rzeczy na rozmowie mowilem ze nie wiem nic na zadany temat bo po prostu ze zmeczenia nie pamietalem kim jestem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
dodakowo jesli studiujesz to warto w momencie pyania o oczekiwane zarobiki o tym wspomniec i zaproponowac umowe o dzielo... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 20:02 |