![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie. Jeśli zacznę pracowac jako webmaster (XHTML, php, MySQL) bez doświadczenia (tylko staze) to na jakie moge liczyć zarobki na starcie? Na jakie zarobki moge liczyć po roku? Jąka stawkę najlepiej podawac na rozmowie kwalifikacyjnej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
adi2005 napisales, ze jestes webmasterem, ale bez doswiadczenia, jedynie staz. Dla przyszlego pracodawcy bardzo wazne jest zdobyte doswiadczenie poparte projektami, ktore moze obejrzec w internecie.
Od niedawna pracuje w Wawie, wiec sie w tym orientuje, bylem na 3 rozmowach kwalifikacyjnych, we wszystkich duze znaczenie mialo doswiadczenie (moje to ok 4 lat programowania w php) oraz bogate pfolio. Dlatego obecny pracodawca zrezygnowal z okresu probnego i moge pracowac za pelna kwote. Tak jak mike_mech wspomnial, w kazdej z tych firm chcieli przyjac do pracy na umowe zlecenie, lub tak jak teraz mam umowa o prace za najnizsza krajowa (900 zl.) a reszta na umowe zlecenie. Pamietaj tez, ze tutaj mowiac o kwocie mowi sie o kwocie na reke. 1400 zl to rzeczywiscie zarabiaja w MCdonaldzie, nawet jakis billboard wisial w Wawie ostatnio. Z tego co wiem, to np. moj znajomy w drukarnii zarabia 1600, a kasjerki w supermarketach 1000-1200. Ile ja zarabiam, nie zdradze, nie brakuje mi, a jeszcze pozwalam sobie 2k odkladac co miesiac na konto (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Napisales, ze na propozycje 1600 zl pracodawca sie niezgodzil, byc moze zapoznal sie z Twoimi projektami i poznal Twoja wiedze, ale raczej mysle, ze szuka czarnucha, ktory bedzie pracowal za grosze, bo taka kwota na programiste to raczej malo w Wawie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 10:29 |