![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie. Jeśli zacznę pracowac jako webmaster (XHTML, php, MySQL) bez doświadczenia (tylko staze) to na jakie moge liczyć zarobki na starcie? Na jakie zarobki moge liczyć po roku? Jąka stawkę najlepiej podawac na rozmowie kwalifikacyjnej?
-------------------- php Programinng
NightClubbing Heroes of Might and Magic - Titans Rulezz! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miejsce pacy to Warszawa. Wiem że to zalezy od firmy ale jeśli pytają o to na rozmowie kwalifikacyjnej to nie wiem co powiedzieć. Firma napewno nie z pierwszych stron gazet ani też nie jakaś "na uboczu"....
-------------------- php Programinng
NightClubbing Heroes of Might and Magic - Titans Rulezz! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miejsce pacy to Warszawa. Wiem że to zalezy od firmy ale jeśli pytają o to na rozmowie kwalifikacyjnej to nie wiem co powiedzieć. Firma napewno nie z pierwszych stron gazet ani też nie jakaś "na uboczu".... Skoro pytają to powiedz ![]() Oceń ile umiesz, jaka masz wiedzę, ile jest warta dla Ciebie Twoja praca i podaj kwotę. Jeśli uważasz że Twoja wiedza jest sporo warta to staraj sie przełozyć ją na pieniądze. Jeśli nie potrafisz to pomnóż sobie ilość godzin w miesiący przez stawkę za którą jesteś w stanie pracować. Pamiętaj że na profity liczą się nie tylko pieniądze. Mają stołówkę?, oferują szkolenia? (tak?) jakie?, umowa o dzieło? umowa o pracę?, perspektywy rozwoju? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:51 |