![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TYLKO FIREFOX I OPERA - NA IE NIE DZIAŁA!
Chciałbym dać do oceny nieskończony (bo nie wiem czy jest sens) skrypcik do oceniania plików :) Ciekawy gadżet dla serwisów oferujących dzwonki dla telefonów. Jest to czysty JS/HTML/CSS :) Te obrazki są wyświetlane dynamicznie :) Ilość gwiazdek jest do ustawienia w zmiennej JS. Chciałbym wiedzieć czy jest sens dalej to rozwijać :) Można by podpiąć pod to AJAXa i zrobić ciekawe ocenianie plików i sortowanie ich :) W zamyśle opis pliku (to szare) będzie ładowane z pliku tekstowego, np. crazyfrogchampions.wav - plik z dzwonkiem do ściągnięcia crazyfrogchampions.jsr - plik tekstowy z informacją o pliku i zliczaniu (pobrań i rate) Chciałem zrobić coś "innego" i przy okazji podszkolić się z JS :king: Czy jest to ciekawe? Oceńcie wy :D http://tiraeth.kom.pl/_tmp/rate/ Po załadowaniu się wszystkiego (też obrazków HOVER) proszę dać F5 :) Edit: Nie chce mi się tego dalej rozwijać :P To taki trening był dla mnie ;) Chciałem to pokazać, chcecie to bierzcie... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@NetjJaro:
Cytat To, że pod IE nie działa to znaczy że autor był zbyt leniwy żeby się postarać zrobić coś porządnego... sam używam opery, ale to nie znaczy że wy wszystko wiedzący będziecie robić wszystko nie pod IE.... nie jest to bynajmniej plus... sam skrypt działa dobrze, ale w necie już widziałem sporo takich. Dobre wykonanie, dobrze wygląda (ale nie działa pod IE) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 14:48 |