![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I teraz pytanko, jak dolaczyc do tego "cos" aby zapamietywalo mi ?lang=xx wklikniety przez uzytkownika, i aby przy nastepnych wkliknieciach w sam index.php?page=costam automatycznie wskakiwal wybrany jezyk? Wiem, ze jest tutaj bardzo duzo niepotrzebnego kodu i pewnie takze bledow, ale niezbyt dobrze znam sie na php a chcialbym zrobic to zapamietywanie jezyka i miec z tym spokoj. Niestety nie bardzo wiem jak polaczyc ciasteczka czy sesje z tymi jezykami. Dodam jeszcze, ze odnosniki do jezykow wygladaja tak:
Ten post edytował mateu07 10.07.2006, 15:07:23 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naprawde nie wiem co dalej jest zle. Wkleilem Twoj kod - OK, strona sie laduje, wklikuje niemiecka flage - OK, zmienia sie menu i zawartosc strony, wklikuje cos w menu - wraca wszystko do PL. Nie mam juz na to pomyslu...
http://szkola.nastawnia.org/index.php /index.phps I juz chyba wiem dlaczego, po wkliknieciu w menu znow laduje sie zawartosc pliku index.php i znow sprawdza czy &lang=costam jest ustawione, a ze nie ma to wraca do polskiego... Tylko takie cos powinno wlasnie byc zalatwiane przez ciasteczko... Ten post edytował mateu07 10.07.2006, 22:29:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 19:48 |