![]() |
![]() |
-Fobb- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam taki problem, ze nie wiem jak wyslac dane POST bez formularza, ale w taki sposob zeby przekierowalo na ta strone do ktorej przeselam te dane.
Szukalem na forum, znalazlem dokladny opis jak wyslac dane POSTEM do jakiejs strony przy pomocy cURL, ale wtedy co najwyzej moge dostac odpowiedz od tej strony i ja wyswietlic, a tak nie chce. Skrypt znajduje sie na obcym serwerze i chce zeby tam uzytkownik pozostal. Dodam, ze chodzi o system platnosci.pl. Jesli niezbyt jasno sie wyrazilem to chodzi mi po prostu o to co bym mial gdybym mial zwykly formularz z danymi wysylany do zewnetrznego serwera. Ale wtedy uzytkownik musial by kliknac w submita, a tego jednego klika bardzo chcialbym wyeliminowac. Nie wiem czy jest w opcjach curla jakis paramert, ktory by to umozliwil. Czytalem manuala ale nic nie znalazlem, albo nie ma albo jestem slepy. Byc moze w ogole strzelam do muchy z armaty i da sie to jakos prosciej zrobic (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzieki za linki, ale niestety nie chodzi mi o to. Wiekszosc z nich widzialem, bo szukalem na forum, ale wszedzie jest opisane jak wyslac cos postem a pozniej odebrac odebrac to co zwroci docelowy skrypt.
A ja nie chce odbierac tego co zwroci mi strona, tylko przejsc po prostu na ta strone. Jasniej nie potrafie wytlumaczyc niz pisalem w pierwszym poscie. Chce miec dokladnie taki sam efekt jak bym mial prosty formularz i kliknal submit. Tyle tylko ze chce zeby to sie stalo automatycznie, bez tego klikniecia. cURL z tego co rozumiem nie daje mozliwosci przejscia na docelowa strone. Moge sobie wyslac jakies dane, strona mi zwroci jakas odpowiedz, moge ja wyswietlic sobie ale nie znajduje sie na tej docelowej stronie tylko na wlasnym serwerze we wlasnym skrypcie. nasty_psycho, ajaxa w ogole nie znam, byc moze to jest to o co mi chodzi, jesli byc mogl napisac prosty skrypt ktory by wysylal jednego inputa postem do innej strony i na niej zostawal to byl bym bardzi wdzieczny |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 18:30 |