![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie zauważyłem, że gdy dodam post'a a potem go usunę to figuruje on nadal w ilości moich postów.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Co by nie było - odpisałłem na PW - oczekuję sensownej odpowiedzi. Oczywiście zastosuję się do polecenia usunięcia posta, chociaż cała "akcja" z postami to chyba wynik upałów...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co by nie było - odpisałłem na PW - oczekuję sensownej odpowiedzi. Oczywiście zastosuję się do polecenia usunięcia posta, chociaż cała "akcja" z postami to chyba wynik upałów... Posty na humorze to co innego (Cysiaczek: pozwolisz, że w pewnym stopniu odpowiem Ci tutaj), jeśli widzę na humorze nowy post, to oczekują, że przeczytam tam coś śmiesznego a nie "ale świetny kawał", "boki zrywać", czy inne tego typu komentarze. Dlatego proszę WSZYSTKICH, Cysiaczek podał mi kilka nicków, które być może mi umknęły, by raczej nic tam nie pisali, niż mają pisać cokolwiek bez zamieszczenia dowcipu. Postaram się wyegzekwować to takimi czy innymi sposobami. Pomijam tutaj zupełnie fakt, że na humorze posty nie są naliczane, bo nie chodzi mi o to, czy ktoś tam sobie nabija post czy nie, tylko o to, że chciałbym, zaglądając tam poprawić sobie humor, a nie go zepsuć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 08:37 |