![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosze o wypowiedzi home.pl jest b dobry ale drogie zastanawiam się nad nazwa.pl tylko nie odsyłać mnie do wątku który już kiedyś był
Ten post edytował acztery 2.06.2006, 23:34:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja etapu na pewno ci nie polece. Od kiedy mam tam konto (sponsoring, może dlatego jestem tak olewany?) nie działają CronJobs. Interwencje na czacie czy via mail nic nie pomogły. Zawsze słyszałem:
"już naprawiliśmy, teraz trzeba czekać na wczytanie konfiguracji" a cron jak nie działał tak nie działa. Serwer pada rzadko, często z powodu konserwacji technicznych... do wszystkich wysyłają maile informujące o niedostępności, ale do mnie nie dochodzą. Znów usłyszałem "ale wysłaliśmy". Od pół roku proszę o PDO. Najpierw czat, odesłali do tech@etap.pl. No to napisałem... mieli się zastanowić. Kolejny mail, kolejny... bez odpowiedzi. Zadzwoniłem... i usłyszałem, że przecież nie ma jeszcze php w wersji stabilnej (a było już dostępne php5.1 wtedy. Skoro im to uświadomiłem, obiecali się zastanowić - GÓWNO. Kolejne rozmowy na czacie/przez telefon - zawsze puste obietnice o przypomnieniu sprawy adminowi itd itd. Krótko mówiąc - ... achh już nie powiem co o nich myślę. Czekam tylko na możliwość ucieczki. Progreso.pl - oferta wydaje się korzystna, ale... nie udało mi się tam założyć konta. Formularz zwracał błąd, a login i hasło nie działały. No cóż, szkoda. Tylko że po kilku tygodniach dostałem 2 faktury proforma na 600zł - ROTFL. Olałem sprawe bo na infolinie nie mogłem się dodzwonić. Aha... pisałem też do techu czy coś maila czy mają php5 i PDO - nie odpisali. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 10:37 |