![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kolejne pytanie które może dzisiaj dobić niejednego modertora i innych użytkowników...(swoim laicyzmem ofcouz)...
mam katalog z plikami tekstowymi przygotowałem sobie plik do ich edycji i przydałabymi się funkcja która zliczała by te pliki (dokładnie zwykły tekst zapisany w cośtam.inc)i wyświetlała by ich wybór do dalszej edycji (input type=radio lub cosik w tym stylu) ... z góry dzięki za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... powiniem iść się zdrzemnąć z tym problemem...
potrzebuję wklepać zawrtość tego pliku który wybieram tu... tak że w osobnym skrypcie wybieram ten plik a tutaj jest on generowany... [php:1:4760a12dc5]<?php <? $file = file("tutaj plik ktorego wybieram.txt"); $total = count($file); for($i=0; $total > $i; $i++) { $wiersz = explode("||", $file[$i]); } ?> coś tam <form action="zapisz.php" method="post"> <textarea name=opis align=center rows=20 cols=83> <? echo $wiersz[1]; ?></textarea><br> <script language="javascript1.2"> editor_generate('opis'); </script> <input type="submit" value="submit"><br> </form> ?>[/php:1:4760a12dc5] nie wiem może jestem już zmęczony i niewidzę prostych rzeczy.... z góry przepraszam cię moderatorze za prowadzenie mnie za rękę... dzięki za wyrozumiałość czyli mówiąć prościej jak połączyć to od czego zacząłem naszą rozmowę z tym co pokazuję tutaj... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 10:11 |