![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kolejne pytanie które może dzisiaj dobić niejednego modertora i innych użytkowników...(swoim laicyzmem ofcouz)...
mam katalog z plikami tekstowymi przygotowałem sobie plik do ich edycji i przydałabymi się funkcja która zliczała by te pliki (dokładnie zwykły tekst zapisany w cośtam.inc)i wyświetlała by ich wybór do dalszej edycji (input type=radio lub cosik w tym stylu) ... z góry dzięki za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak szczerze to nie mogę jeszcze sobie poradzić z manualem, ktoś powie że tam jest czarno na białym, ale ja potrzebuję czegoś "żywego" czegoś na przykładzie życiowym bo dopiero jak się tym "bawie" to zaczynam to kumać....
EDIT. dzięki może jeszcze kiedyś coś ze mnie wyrośnie.... a co manuala .... no wiesz staram sie ale mój umysł najwidoczniej potrzebuje też troszeczkę "żywego mięska...." jeszcze raz dzieki ... he,he miło jest odczuwać przypływ wiedzy teraz to rozumiem (właśnie przeczytałem ten temat w manualu)... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 23:06 |