Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Problem z błedem
-Gość-

Goście

gdzies tu jest blad , lecz nie znam sie za dobrze na php i nie za bardzo wiem:
tr align="left"><td><a href="index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=21&amp;Itemid=44" class="mainlevel" id="active_menu">O nas</a></td></tr>
<tr align="left"><td><a href="index.php?option=com_contact&amp;catid=12&amp;Itemid=43" class="mainlevel" >Kontakt</a></td></tr>
<tr align="left"><td><a href="index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=25&amp;Itemid=51" class="mainlevel" >Sprzedaż</a></td></tr>
<tr align="left"><td><a href="index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=22&amp;Itemid=47" class="mainlevel" >Szkoła Podstawowa</a></td></tr>
<tr align="left"><td><a href="index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=23&amp;Itemid=48" class="mainlevel" >Gimnazjum</a></td></tr>
<tr align="left"><td><a href="index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=24&amp;Itemid=49" class="mainlevel" >Ponadgimnazjalne</a></td></tr>

THX

nie liczac "<tr... oczywiscie niedopisanego
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Cysiaczek

Grupa: Moderatorzy

Ja nie będę cię "jechał", ale za to pojadę kogoś, z kim współracujesz, a kto wydaje się by odpowiedzialny za kod php, do którego odnosisz się w HTML'u (zakładam, że tak jest). Proponuję, żebyście usiadli i jeszcze raz zastanowili się, czy wy wogóle piszecie jedną aplikację. Nie wiem, dlaczego to nie działa, ale mogę się domyślic, że po prostu skrypt php, który wywołujesz z poziomu html np:
index.php?option=com_contact&catid=12&Itemid=43" class="mainlevel"

nie jest przygotowany na odbiór informacji takiej formie.
Cięzko jest powiedzie, co jest nie tak, jeśli widzi się tylko trochę kodu HTML. Jak rzucisz kodem php, to pogadamy.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 13.10.2025 - 08:57