![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje skrypt, ktory bedzie kopiowal nazwy czlonkow z gildi na stronie http://www.tibia.com/community/?subtopic=g...mpany+of+Diablo na moja strone i jesli ktos bylby laskaw liczyl ilosc wszystkich czlonkow. Bede bardzo wdzieczny za podpowiedzi i gotowy skrypt. Z góry dziekuje Gorgy
@edit: troche kombinowalem ze skryptami umieszczonymi na forum ale zawsze wyskakiwal blad, albo zamiast danych wyswietlalo sie biale tlo. Ten post edytował Gorgy 18.06.2006, 18:03:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Widze, ze na tym forum nikt mi nie pomoze , wyskakujecie mi z jakimis terminami, o ktorych niemam zielonego pojecia. Forum pezeszukalem, ale wszystko co znajdywalem nie pomoglo mi z moim problemem. Czy to naprawde jest dla was takie trudne napisac glupi skrypt, ktory skopjuje dane z tabelki na moja strone? Dziekuje wszystkim za nic. Skoro nic nie wiesz na temat programowania to skąd wiesz, jak skomplikowany może byc taki skrypt. Teraz nie sądze, żeby ktoś Ci pomógł. Są wakacje - przysiądź się do biurka i spróbuj coś robić - ale pamiętaj, najpierw nauka potem pytania ;-) Powodzenia! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 03:27 |