![]() |
![]() |
-llucio- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
zrobiłem sobie skrypcik php sprawdzający login i hasło uzytkownika w bazie MS SQL MSDE,
problem jest w tym że jak w pliku dane.php próbuję wyświetlić "jakieś tam dane z bazy" to mi mówi Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: message: Invalid object name 'FIRMY'. (severity 16) in C:\apache\Apache2\htdocs\dane.php on line 19 Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: Query failed in C:\apache\Apache2\htdocs\dane.php on line 19 Warning: mssql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MS SQL-result resource in C:\apache\Apache2\htdocs\dane.php on line 21 niewiem jak to zrobić aby działało ![]() proszę o pomoc pozdr lucio |
|
|
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
przepraszam za brak zanaczników kodu php, mój pierwszy post
![]() co do pliku dane.php to zapytanie jest OK bo tabela "FIRMY" w bazie istniej, problem udało mi się rozwiązać nawiązująć ponownie połączenie z bazą w pliku dane.php i to zadziałało ![]() ale czy nieda się tego zrobić sprawdzając raz użytkownika bo to mi tak wyglada ze musiałbym w kazdym utworzonym pliku łączyć się najpierw z bazą żeby cokolwiek wyświetlić lub dodać? ![]() pozdr lucio |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 14:01 |