![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: Bulowice nearby Wadowice (E), Oświęcim (W) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem o krok o napisania skryptu, ale utkwiłem w tym miejscu:
Może ktoś wie dlaczego to nie działa? P.S. Dlaczego w podglądzie posta, przy każdym cudzysłowiu automat. dodaje backslash? dla echa byłoby to dobre, ale przy każdym?? Ten post edytował Coolmax 26.06.2006, 16:16:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: Bulowice nearby Wadowice (E), Oświęcim (W) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapisanie prawidłowego warunku jest jednak sztuką i na razie zrezygnuje z tego. Wystarczy mi jeden tekst, wypełnij wszystkie pola...
Jak będe miał czas to się pogłowie, no chyba, że ktoś wie i nabije sobie ten jeden post więcej (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Pozaytym jesli nikt nic nie wypelni to pojawi sie tylko przy login komunikat. jesli wypelni login to pojawi sie przy nastepnym i tak dalej Miałeś rację nospor. Nawet w manualu pisze: "Można użyć kilku instrukcji elseif w jednym bloku instrukcji if. Wykonany wtedy będzie ten blok, który pierwszy będzie mieć wartość TRUE." No i udało mi się napisać. Chyba nie da się tego jeszcze prościej zrobić, dlatego rezygnuje z tej opcji:
A więc jak ktoś ma 4 inputy, to musi zrobić 2^4=16, 2^5=32 itd. Ten post edytował Coolmax 6.07.2006, 11:49:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 14:44 |