![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szablon jeszcze przejdzie kosmetyke jeśli chodzi o budowe XHTML oraz dojdzie jeszcze kilka featursów,
Nie mniej jednak prezentuję pod oko fachowców : http://www.vertis.com.pl/fsp2b40/ Ten post edytował Bastion 27.06.2006, 14:49:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja osobiscie mam wlaczony js ze wzgledu na wygode, ale sa ludzie, ktorzy jednak go wylanczaja, albo sciagaja sobie rozszerzenia ograniczajace uzycie js np. takie jak No script dla Firefoxa. Nie wiem czy ktos obecnie bada ilu jest takich asekurantow w populacji uzytkownikow. Kolejne zadanie dla Ciebie przy okazji budowania systemu statystyk, za ktore jak pisales zamierzasz sie zabrac.
Tak czy inaczej zagwarantowanie poprawnego dzialania bez uzycia js jest proste, a przepis na to jak to zrobić mozna znalesc w artykule przytoczonym przeze mnie we wczesniejszym poscie. Co prawda opieram sie tam na advAjaxie ale nie widze problemu aby przerobic to dla prototype. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 20:00 |