![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następujący problem.
Jest menu we flashu (kilka działów z obrazkami). Po kliknięciu w dany dział flash powinien się "przestawić" na zaznaczony obrazek z menu. Problem w tym, że nie wiem jak nazwiązać "rozmowę" z flashem. Jak możnaby generować plik xml'a w locie? Próbowałem includować oddzielny plik php z odpowiednią zmienna która generuje plik, ale wywala error (bo pojawia się problem z szablonem). Zapis pliku z danymi xml odpada, bo ktoś mógłby się wstrzelić czyjś stan w menu. Miał ktoś już taki problem? pozdr, |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pozwolę się wtrącić w dyskusję, ale czy naprawdę do takiego prostego przekazania zmiennej trzeba operowac XMLem, że już nie wspomnę o AMFPHP? Trochę to z motyką na słońce IMHO. Owszem, tam gdzie danych wędruje dużo pomiędzy Flashem a serwerem trzeba się zdecydować na jakąś łatwą i sprawną metodę ich przesyłania, ale w takim przypadku?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 02:28 |