![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki kawałek kodu: plik 1
plik2
kawalek klasy Image
W plik 1 z poziomu ajaxa chce wywolac metode del_foto, niestety wywala mi blad Cytat Fatal error: Image::del_foto() [<a href='function.Image-del-foto'>function.Image-del-foto</a>]: The script tried to execute a method or access a property of an incomplete object. Please ensure that the class definition "ADODB_mysql" of the object you are trying to operate on was loaded _before_ unserialize() gets called or provide a __autoload() function to load the class definition in D:\Apache2.2\htdocs\newsy\includes\user\image.class.php on line 15 linijka 15 to Cytat $result =$this->db->Execute($query);
Ten post edytował cornholio666 9.06.2006, 15:25:19 -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
warto tak kombinować? chyba ze narzucono ci jakas mala ilosc polaczen do bazy.. nie ma tam jakiegos odpowiednika pernamentnego polaczenia? (jak np mysql_pconnect) ?
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 11:26 |