![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosze o wypowiedzi home.pl jest b dobry ale drogie zastanawiam się nad nazwa.pl tylko nie odsyłać mnie do wątku który już kiedyś był
Ten post edytował acztery 2.06.2006, 23:34:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do lap.pl mam tam sporo kont tzn ja mam jedno ale swoim klientom tez polecalem, przez wiekszy czas wszystko bylo cacy, mozna sie bylo dogadac ale ostatnimi czasu problemy z adminem PHP5 chodzi jako CGI i nie da sie do niego mod_rewrite ustawic czego bardzo mi brakuje, troche stare wersje softu php 5.0.4 i zadnych aktualizacji a szkoda, ostatnia sprawa w ofercie maja eAccelerator i Zend Optimizer, jednak na PHP5 tego nie bylo musialem tydzien czekac i napastowac ich telefonami i mailami ale wkoncu donstalowali
co do jakosci lacza i uptime nie mam zastrzezen jedynie mogli by chlopaki troche isc z czasem i soft dac nowszy (5.1.4 z PDO) i mod_rewrite na PHP5 a puki co zastanawiam sie nad migracja do progreso.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 13:51 |