![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jak za pomocą php można odpowiednio przygotować i wydrukować dukument? Czy jest to wogóle możliwe (chodzi mi bardziej o przygotowanie - tj. marginesy, druk poziomy/pionowy, itp. dokumentu bo drukowanie to raczej z JS) ? Nie chodzi mi o tworzenie dokumentów php tylko, żeby system przygotował dokument i zaczął drukować po naciśnięciu buttona drukuj.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
page-break-inside,page-break-before,page-break-after - poczytaj o tych stylach
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
page-break-inside,page-break-before,page-break-after - poczytaj o tych stylach Zrobiłem tak:
Pod Operą i IE co dwa wierszy bardzo łądnie łamie linie. Natomiast pod FF nie. Jeśli do stylu (który podałem parę linijek wyżej) dodam
to wtedy co dwie linie pod FF też łamie, ALE na stronach > 1 już wszystko się rozjeżdża.. :/ EDIT: Wystarczyło dać: page-break-before: always; height: 1px; Ten post edytował J4r0d 8.06.2006, 21:40:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 01:52 |