![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc
mam takie pytanko , chcialem zrobic baze klientow w ktorej byla by mozliwosc podliczania ich wplat. dokladniej, kazdy klient musi uiscic miesieczny abonament, i chcial bym zeby z dniem 1 kazdego miesiaca zostal generowany nowy abonament (dodawana nowa wartosc do jego konta), oraz zostalo dokonane obliczenie roznicy na koncie kazdego klienta(np . jego zadluzenie), oczywiscie jezeli abonent dokona wplaty i ktos to zaksieguje zeby byl na 0 lub na +. Chodzio o to zeby zrobic taki maly program ksiegowy. juz wiem jakie beda tabele i jak to zrobic, ale mam problem z samym podliczaniem , wogole nie wiem od czego zaczac w czyms takim? jezeli zrozumieliscie cos ztego co napisalem to prosze o pomoc. Pozdrawiam Tomasz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli umiesciles w mysqlu to rozumiem ze nie wiesz jak wyliczac wartosci. Napisz cos wiecej szczegolow bo nie sadze zeby ktos sie domyslal o co Ci chodzi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 13:45 |