![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, ma taki problem:
chciałbym założyc forum php, (dokładnie takie jak jest tutaj) niestety nie wiem jak to zrobić :(( Sciągnołem z oficjalnej strony php plik phpBB-2.0.5.zip hmm, wydaje mi sie ze on wystarczy zeby założyc forum. Niestety absolutnie nie wiem jak to zrobic :((( Hmm, czy istnieją juz jakies gotowe schematy któtre mógłbym tylko zmodyfikować ? (tak bylo by najfajniej) Prosze o pomoc ;) Ps, aha, czy moge miec dosłownie forum na kompie u mnie w domu ? (jesli takm to jak to zrobic) Ps2. prosze, nie odsyłajcie mnie do zadnych faqów/howto"sów ;P :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no jasne ze chce w necie wystawic !! :) poco mi forum w domu ?
hmmm, dawnloadowałem krasanla i packa do niego.... fajnie ten panel kontrolny wygląda :) ale co dalej ? i jak mam sprawdzic czy mam wew ip ? bo np: jak wchodze na strone krasnala to mi pokazuje ze moje ip jest takie: 80.51.240.57, a np krasnal pokazuje ze mam ip takie: 172. 17. 18. 1 !!! dodam ze jestem podłaczony do sieci przez kablówke (a do niej przez modem) hmm, wynikało by z tego ze moje ip sie zmienia... Czy w takim wypadku nici z serwera na kompie u mnie w domu ? I jeszcze jedno... co mam zrobic po instalacji krasala ? Tz zeby utworzyc forum i dac ludzią dostęp do niego ? ? Prosze o pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 19:28 |