![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2005 Skąd: pomorskie Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy w dobrym miejscu pytam. Jeśli nie, to przepraszam.
Od zawsze używałem Windowsa (w tej chwili xp), ale męczą mnie już ciągłe awarie, błędy i potrzeba ciągłego przeinsalowywania systemu. Dostałem Linuxa Aurox i zastanawiam się nad instalacją. Komputera używam właściwie do wszystkiego (internet, pisanie w php/mysql, czasem gry, muzyka, filmy. Co mi poradzicie? Dlaczego warto lub nie warto instalować Linuxa? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~kszychu nie podniecaj się tak, bo CI żyłka pęknie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
Czy ja piszę że to wszystko mnie przerasta? Czy ja napisałem że nie dam sobie z tym rady? Teraz akurat jestem poza domem, ale jak będę w domu to doprowadzę to wszystko do ładu. Chciałem Wam uzmysłowić, dlaczego przejście na Linuxa nie jest łatwe dla przeciętnego człowieka i dlaczego Linux nie jest atrakcyjny dla reszty społeczeństwa. Dla Was to jest śmieszne, założę się że za tydzień (lub dziś wieczorem) dla mnie też będzie śmieszne. Ale tak samo dla mnie śmieszne jest bełkotanie o niestabilonści Windowsa. Bo mój chodzi już od ponad roku i nic mu nie jest. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 08:41 |