![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosze o wypowiedzi home.pl jest b dobry ale drogie zastanawiam się nad nazwa.pl tylko nie odsyłać mnie do wątku który już kiedyś był
Ten post edytował acztery 2.06.2006, 23:34:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nazwa.pl
+ dobre łącze + stałe ip + kompletnie nieograniczony dostęp z pozycji php do komend systemowych. możliwość użycia zewnętrznych skryptów, etc. + mysql 5 + postgresql + php4/php5 do wyboru + najtańsze gigabajty na rynku (bynajmniej do miesiąc temu były) + nielimitowane bazy, emaile, aliasy, domeny, etc - padło im się na 2 godziny w maju - przez UPSa... tylko dlaczego wyniuchałem no space on left - jak cos im pada, to nie odbierają telefonów (w większości przypadków tak jest) - jeśli masz 2 domeny, amok.com i amok2.com oraz prowadzisz je ze swoim imiennikiem, to zapomnij, że będziesz mógł mieć konta e-mail imie@amok.com oraz imie@amok2.com. - brak możliwości zdefiniowania konta FTP z dostępem do określonego katalogu (chociaż tu przeginam, bo od tego są konta reselerskie) Tak czy inaczej polecam. Stosunkowo niedrogie, bardzo duże możliwości. A co do łącz firmy Futuro: tak się składa, że dobrze znam politykę tej firmy, tym mocniej zaskakujący jest dla mnie komentarz TomAssa. Mam przyjemność pracować 5 dni w tygodniu po 8 godzin na 100 mbitach tejże firmy, z czego awarię przypominam sobie tylko raz - w tamtym roku, kiedy w na autostradzie w okolicach poznania koparka wykopała im kabel. Za 4 godziny ruch przywrócono. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 20:47 |