![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat We are glad to finally unveil the Zend Framework project. We have worked hard in the past few months with our partners and the community to get to this stage. We believe the Zend Framework can already be of great use to php developers, although we still have a lot of work ahead of us. Jestem ciekaw, czy choć trochę ustandaryzuje to proces budowania aplikacji w php. W każdym razie php w końcu się doczekało swojego oficjalnego frameworka: http://framework.zend.com/download |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem ale po co pisac do funkcji mail klase pozatym a ja chce wyslac z załacznikiem do wielu userow itp fakt faktem ubogie to ...
Null do Ciebie mi brakuje .... ale jezeli ty zastosował bys coś takiego to spoko. ale chyba moge miec swoje zdanie na temat tego framweroka a wypowiadam sie tylko o tej klasie jezeli ona dla ciebie jest tak zaawansowana to sobie ja stosuj.... ---------- klase nie classe -- dr_bonzo Ten post edytował dr_bonzo 2.06.2006, 07:28:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 19:27 |