![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam zakupiony serwer reseller w reseller zoom, mam tam php5 i wszystko ladnie ale niestety nie udostepniaja oni mysqli. Po wyslaniu maila do supportu dostalem odpowiedz: "I would recommend you to install it into your account directory and use dl() function to include this module on fly." Czyli na moja glowe moge osbie zainstalowac mysqli z poziomu mojego skryptu php i uruchomic go dzieki funkcji dl() Ale czy ktos moze probowal cos takiego ? Czy moze mi podpowiedziec jak dokladniej to zrobic ? Wielkie dzieki Maciek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, wielkie dzieki za pomoc... ale jak mam byc szczery to juz to wiedzialem...
chodzi mi o to jak ma sie nazywac rozszerzenie dla mysqli - czy to bedzie php_mysqli.dll i mysqli.so no i najwazniejsze - skad moge zdobyc ów plik mysqli.so ? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, wielkie dzieki za pomoc... ale jak mam byc szczery to juz to wiedzialem... chodzi mi o to jak ma sie nazywac rozszerzenie dla mysqli - czy to bedzie php_mysqli.dll i mysqli.so No to teraz jeszcze raz przeczytaj mojego posta wyżej. I czytaj go aż zauważysz że tam jest : dl('php_mysqli.dll'); (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 16:06 |