![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wywoluje go przez
Bo mozna chyba przez Javascript i inne jak sie nie myle ![]() ![]() Nie wiem czemu ale nie chodzi mi upload plikow, zrobilem foldery, podalem do sciezke... (moze nei tam gdzie trzba ![]() ![]() PS. jak go mozna skonfigurowac ![]() ![]() PS2. Tak działa tylko pod FF a w IE bez plikow wogole nie dziala ![]() ![]() Ten post edytował OnE.Killer 19.11.2005, 20:19:35 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
![]() Dłubie i dłubie ten temat upLoad'u i niestety nie przynosi to żadnego rezultatu. Wszystko pięknie działa (cały edytor na stronie) tylko podczas wczytywania obrazków nic się nie dzieje (nie tworzę katalogów, nie pojawiają się pliki w katalogu zadeklarowanym w konfiguracji). Mam wielką prośbę do doświadczonych "programersów" - Może zamieścicie dokładny opis tej konfiguracji krok po kroku. Od momentu ściągnięcia edytora do samego skonfigurowania go jeśli chodzi o ładowanie plików w przykładowym układzie katalogów w głównym drzewie stronki testowej na serwerze. Może moje problemy wynikają z tego, że testuje to na Windowsie pod PhpTriad (nie Unixowe ścieżki). Wszystkie żółtodzioby takie jak ja napewno bardzo by się ucieszyły z takiego przykładu. Wszyscy chyba wiedzą jak uboga jest dokumentacja samego FCKeditora. W necie nie znalazłem innych, bogatszych niż ten wątek na forum informacji na ten temat. Dodam, że edytor jest wywoływany w php. Pozdrawiam Ten post edytował schizwania 28.05.2006, 19:30:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 10:35 |